kandilarov - лаборатория

Лаборатория „Кандиларов” е частна медико-диагностична лаборатория със статут на медицинско заведение от доболничната помощ. Лабораторията е създадена през 1999 г. като семейна фирма само с един лабораторен център в гр. София и персонал от осем служители.

През годините от създаването си до сега, лаборатория „Кандиларов” се утвърди като една от най-големите и водещи частни медико-диагностични лаборатории в България благодарение на качество, професионализъм, точност, коректност и достоверни резултати.

С помощта на професионалисти от най-високо ниво СМДЛ „Кандиларов“ ООД успешно реализира редица проекти в сферата на медицината и човешките ресурси, които придават завършеност на високо-качествените услуги в лабораторията.

Какво предлагаме

Лабораторията извършва широк спектър от качествени и количествени медико-диагностични изследвания във всички области на медицината – хематология и имунохематология, коагулация, биохимия, имунология, хормонални изследвания, туморни маркери, вирусология, микробиология, паразитология, уринен анализ, мониторинг на медикаменти и молекулярна диагностика.

Нашите цели

  • Да бъдем лабораторията с най-високо качество в България!
  • Да бъдем референтна лаборатория за България!
  • Да продължаваме да бъдем един от лидерите на пазара!
  • Да продължаваме да бъдем лабораторията, на която лекари и пациенти вярват!

Сертификати и контрол на качеството

Лаборатория „Кандиларов“ е първата частна лаборатория в България, акредитирана по ISO 9001:2008 през 2003 г. Този стандарт за качество се подновява всяка година, след извършване на одит от външни оценители.

Всички тестове се проверяват от нашия персонал съобразно стандартни оперативни процедури /SOPs/ и URS/UKAS. Точността на резултатите се гарантира и контролира от вътрешен контрол и външен контрол, осигуряван от Националната система за външна оценка на качеството (НСВОК) и от INSTAND (Германия).

лого labor
исо

НЗОК и здравно-осигурителни фондове

Лабораторията има сключени договори с Национална здравно-осигурителна каса (НЗОК) и редица частни здравно – осигурителни фондове – „Дженерали Застраховане“АД, ЗД“Евроинс“АД, „Евроинс – Здравно осигуряване“ ЕАД, „Fi Health застраховане“АД, „ДЗИ Животозастраховане“ЕАД, „ОЗОФ-Доверие“АД, ЗАД „Животозастрахователен институт“АД, ЗД „Съгласие“ АД, ЗЕАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“ ЕАД, ЗД ОЗОК Инс.

Мениджмънт екип

Зад успешното развитие и ежедневно управление на лабораторията стои екип
от професионалисти с дългогодишен опит в медицината и мениджмънта.

кирил кандиларов

Кирил Кандиларов

Съосновател
Мениджър с повече от 17 години опит в управлението на медицински заведения. С магистърска степен по специалност „Биохимия“ и доказан опит в бизнес развитие, интегриране на иновативни методологии и нови продукти.

найден кандиларов

Д-р Найден Кандиларов

Съосновател
Завършил медицински университет – София със специалности Вътрешни болести и Гастроентерология. Магистър по Здравен мениджмънт в УНСС.

Член на Българското Гастроентерологично дружество, ASGE /Американска ендоскопска асоциация/ и ESGE /Европейска ендоскопска асоциация/.

няма изображение

Д-р Мина Лесева-Попова

Управител
Лекар със специалност “Клинична лаборатория”

няма изображение

инж. Жасмина Желева

Мениджър
Част от екипа на лабораторията от 2004г. Ръководи инвестиционните и европроекти на дружеството, административни и оперативни дейности

Партньори

В годините лаборатория „Кандиларов“ стана предпочитан партньор на голяма част от водещите фармацевтични компании и фирми за клинични проучвания. Лабораторията участва в редица от провежданите в България клинични проучвания в областта на онкологията, хематологията, ендокринологията, пулмологията, кардиологията, нефрологията и други. Особено важен е високия стандарт при провеждане на клиничните проучвания в пълно съответствие с изискванията на българските и международни норми.

Лабораторията има сключени договори за извършване на медико-диагностични изследвания с много голям брой държавни и частни болници, медицински центрове и клиники в цялата страна.

От 1 юли 2010 г. лаборатория „Кандиларов” е партньор на лаборатория „Лимбах“ (LIMBACH) – най-голямата медико-диагностична лаборатория в Германия и една от водещите лаборатории в Европа. Това партньорство отваря нови възможности за лаборатория „Кандиларов“, предоставяйки ѝ достъп до най-новите и високотехнологични тестове и разширява многократно диапазона на предлаганите от нас медико-диагностични изследвания на българския лабораторен пазар.

лого labor
исо

1999 година

Лаборатория „Кандиларов“ стартира дейността си като семейна фирма с един лабораторен център в гр. София и персонал от осем служители.

Първа акредитация по ISO – 2003 година

Акредитира се по ISO 9001:2008. Лаборатория „Кандиларов“ е първата частна лаборатория с България, сертифицирана по този стандарт за качество.

2010 година

Лабораторията става част от LIMBACH GROUP – лаборатория „LIMBACH“ е най-голямата медико-диагностична лаборатория в Германия и една от водещите лаборатории в Европа.

2011 година

Разкрива се нова централна лаборатория в гр. Варна

2017 година

Лаборатория „Кандиларов“ разполага с:
– голяма централна лаборатория  в гр. София и 26 филиала в града и областта;
– голяма централна лаборатория  в гр. Варна и 8 филиала в града и областта;

2018 година

Лаборатория „Кандиларов“ актуализира своят сертификат за качество, като се сертифицира по ISO 9001:2015

Лаборатория Кандиларов

Да бъдем лабораторията с най-високо качество в България!

Да достигнем първа позиция сред водещите лаборатории в България!

Да бъдем референтна лаборатория за България!

Да допринесем за развитието на науката в България!

Политика за защита на личните данни