ЛАБОРАТОРИИ КАНДИЛАРОВ ЦЕНОВИ ПАКЕТИ

В лаборатория Кандиларов мислим как най-ефективно да предоставим услугите си към Вас – пациентите ни! След внимателен анализ на нуждите Ви и на тенденциите в здравеопазването и медицината, специалистите от лаборатория Кандиларов изготвиха комбинации от различни изследвания, които да покриват максимално голям спектър от оплаквания.

Пакетите от услуги гарантират най-добрите цени и най-точното диагностициране на различни здравословни проблеми и състояния. Избирайки някой от готовите ни решения за лабораторни услуги спестявате време и усилия, и същевременно постигате ефикасен резултат на разумна цена!

Изберете от пълния ни списък с пакети от линка по-долу или на място в лабораториите ни  –  лаборатории гр. Софиялаборатории гр. Варна,лаборатория гр. Гоце Делчев и лаборатории гр. Пловдив.

Такса за вземане на биологичен материал по НЗОК и административно обслужване – 5.00 лв. Вземане на кръв, консумативи, екарисаж и административно обслужване – 5.00 лв. Консумативи, екарисаж микробиология и административно обслужване – 5.00 лв. Посещение на домашен адрес – 30.00 лв.

Цените са в лева с ДДС

Лаборатория Кандиларов си запазва правото на промени по ценоразписа.

малко лого

Посещение
на ваш адрес

Възползвайте се от услугата ни – домашно посещение, за да заявите вземане на проба за изследване в удобен за Вас ден и час, без да се налага да напускате уюта на дома си или да разкъсвате работния си ден с излизане от офиса!