Информация за услугата

  • Телефон за заявка на домашно посещение в гр. София – 0882650006 e-mail – home.visits@kandilarov.com /8.30ч – 17ч/
  • Телефон за заявка на домашно посещение в гр. Варна – 0884 731 580, 0882861 570
  • Таксата на услугата е 30 лв на посещение
  • В случай, че има заявено изследване на урина молим пробата да бъде приготвена предварително
  • ID и парола за проверка на резултати се получават след регистрация на изследванията

Домашното посещение е услуга, която представлява вземане на проба за изследване директно от вашия дом. Самото изследване ще бъде проведено в съответната медицинска лаборатория „Кандиларов“. Резултатите ще може да проверите чрез предоставените ID и парола за проверка в нашия сайт, които ще бъдат генерирани след регистрацията на изследванията в лабораторията.

Цената на услугата е 30 лв. Тя се заплаща като такса за самото домашно посещение. За конкретните цени на изследването на така взетата проба може да проверите съответния ценоразпис в раздел „цени и изследвания“, а ако става въпрос за пакетно изследване, цената може да намерите в раздел „пакети“.

Къде се провеждат домашни посещения за вземане на лабораторни проби

Услугата към момента е достъпна в две от главните локации, в които може да намерите нашите лаборатории – гр. София и гр. Варна.

Начини за подаване на заявка за домашно посещение в гр. София:

  • Обаждане на телефон 0882650006;
  • Онлайн заявка на e-mail visits@kandilarov.com.

Подаване на заявка за домашно посещение в гр. Варна:

  • Обаждане на телефон 0884 731 580; или
  • Обаждане на телефон 0882861 570.

Заявките по телефона следва да бъдат направени в работното време на лабораторията.

По този начин може да бъде набавена пробата за всяко едно от провежданите в нашите медицински лаборатории изследвания.

Към момента не предлагаме услугата в другите локации на лаборатории „Кандиларов“ в страната.

Как да се подготвите за манипулацията

Необходимо е да спазите конкретните препоръки за вземане на пробата. Обичайната подготовка за изследвания, когато такава въобще е необходима е да не се консумират храна и напитки в конкретната сутрин. За повече информация относно конкретното изследване може да се осведомите чрез позвъняване на наш служител.

Важно! Когато следва да бъде проведено изследване на урина, е необходимо да подготвите пробата предварително.

В кои случаи домашното посещение намира приложимост

Предоставяме тази услуга, тъй като знаем, че има случаи, в които пациента няма физическата възможност да посети наша лаборатория. Много често именно в тези случаи е налице най-голяма нужда от цялостно проследяване на състоянието, съществена част от което е провеждането на конкретните лабораторни изследвания.

Не е необходимо да се притеснявате, че не можете да посетите физически съответния център за изследвания. Нашите опитни служители ще дойдат до вашия дом и ще вземат необходимата за провеждане на конкретното изследване проба.

Съобразяваме се с всички налични изисквания за пренасянето, съхранението и транспортирането на материала, за да гарантираме получаването на максимално точни резултати. Може да се доверите на нашия професионализъм и да заявите домашно посещение за вземане на проба още сега.

Съветваме ви да не отлагате провеждането на важни изследвания, които имат значение за проследяване на състоянието, развитието на болестта и реакцията към назначеното лечение.